George Washington is bieb ruim twee ton schuldig

George Washington heeft ooit twee boeken niet ingeleverd  in de bibliotheek.  Met de inflatie erbij gerekend, is hij de bieb ruim twee ton schuldig. Gelukkig dat wij tegenwoordig een maximum kennen voor boeken die te laat ingeleverd worden. Zoveel als George Washington zult u nooit hoeven te betalen…
Op IJsland ligt naast de nu actieve vulkaan een nog veel grotere vulkaan, de Katla. Deze vulkaan zou nog veel meer overlast kunnen veroorzaken wanneer hij uitbarst. De laatste drie keer dat de Eyjafjallajokull-vulkaan uitbarstte, werd de Katla ook actief…
Door groene thee krijg je sterke tanden.  En wij krijgen haast door het zien van het M-logo van een bekende fastfoodketen.

Wat bovenstaande feiten allemaal met elkaar te maken hebben? Al deze onderzoeken zijn te vinden op Scientias.nl. 
Scientias.nl is op 29 november 2009 officieel van start gegaan en is een initiatief van wetenschapsjournalisten Tim Kraaijvanger en Caroline Hoek. Het doel is het leveren van een brede nieuwsvoorziening over wetenschap. In de Verenigde Staten wordt dit al gedaan op websites als Physorg en Science Daily. In Nederland hoopt Scientias.nl dit gat te vullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s