Sinterklaas spoorloos in Joure

Van chocola

Vorig jaar deden we in de bibliotheek van Joure een verbijsterende ontdekking. Uit de Sint van chocola die op de leestafel stond, was een flinke hap genomen. Het zilverpapier was keurig teruggevouwen, dat wel.

Dit jaar plaatsten we vol vertrouwen een nieuwe Sint op de leestafel. Gesecondeerd door twee kleinere Zwarte Pieten stond hij daar totdat we vanmorgen ontdekten dat hij spoorloos was verdwenen. Niet een hapje eruit. Niet een kleinere Piet uit valse bescheidenheid. Nee, onze mooie grote Sint van 3 ons kwaliteitschocola was weg, meegenomen door iemand die vroeger vergeten is toen de zak gevuld werd met stoute kindertjes.

Naaah.

Een gedachte over “Sinterklaas spoorloos in Joure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s