TEDx Amsterdam

Op 30 november werd TEDx Amsterdam gehouden. TED komt uit de VS en is een platform voor denkers, doeners en dromers. In maximaal 18 minuten kunnen ze hun ideeën in een TEDTalk kwijt aan een speciaal publiek. Gelukkig wordt het ook opgenomen voor de onuitgenodigden. De sessies zijn hier te bekijken. Erg jammer dat de sessie van Hans Teeuwen er niet tussen staat (dan maar een kaartje kopen op de zwarte markt voor z’n nieuwe show).

Initiator van de Amsterdamse TED is Jim Stoltze. In het filmpje hier beneden vertelt hij dat boeken TEDtalks inspireren en dat sprekers inspirerende boeken schrijven. Wees gerust boekenliefhebbers, het papier is nog lang niet afgeschaft. Zelfs niet in de wereld van TED.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s