Planking in de bibliotheek?

Wat doe je als vier eerstejaarsstudenten van het Friesland Collega met een introduktieweekopdracht in de bibliotheek komen? Je probeert ze zo goed mogelijk te helpen, tenslotte staat dienstverlening aan het onderwijs hoog in het vaandel van de bibliotheken. Hun opdracht was: krijg drie mensen zover dat ze gaan planken en maak er een foto van.
Hier liggen dus drie medewerkers van bibliotheek Heerenveen op de vloer in de jongerenkelder. Volgens mij is deze ‘planking‘ niet helemaal volgens de regels van de kunst uitgevoerd – je hoort met je neus naar de grond te liggen – maar de studenten waren tevreden, en wij dus ook.
Toen het volgende groepje eerstejaars-met-opdracht binnenkwam hielden we ons hart vast, maar die wilden alleen weten wat het lidmaatschap kost voor 16-jarigen, en of je kunt internetten in de bieb.
*zucht van opluchting*

Planking (??) in bibliotheek Heerenveen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s