John Green leest voor.

Het is nog even wachten op de vertaling van het laatste boek van John Green, maar voor de diehard-fans leest één van onze favoriete schrijvers het eerste en het tweede hoofdstuk voor van The Fault in our Stars, het boek dat voor een groot deel in Nederland speelt.

Hoofdstuk 1 ongeschoren, hoofdstuk 2 geschoren.

En als extraatje broer Hank die op zijn eigen manier het alfabet langs loopt. Typ een vraag in bij Google en kijk wat er het meest gevraagd wordt bij een letter van het alfabet. Google weet het antwoord. Hoogtepunt: “Why are we here?”, waarop Hank zich afvraagt waarom je dat in vredesnaam aan Google vraagt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s