The Hunger Games & The Hungry Games

The Hunger Games draait in de bioscoop en al ken je de boeken van Suzanne Collins niet, de verfilming is een aanrader. Jennifer Lawrence is een prachtige Katniss. De film is retespannend en ziet er prachtig uit, de bewoners van The Capitol spatten van het doek met hun uitbundige kleren en make-up. Kortom, verplicht kijken in de bioscoop en niet downloaden.

Hank Green, de nog drukkere broer van John Green, heeft ter ere van de film zijn eigen The Hungry Games in het leven geroepen. Hij en zijn vriend bakken koekjes met vulling. De ene helft heeft lekkere vulling, de andere koekjes zijn gevuld met augurken, mosterd e.d. Als je het spel The Hungry Hippo’s wint krijg je een good cookie, verlies je, dan ligt er een bad cookie voor je klaar. Flauw, zeker, maar ook weer hilarisch vanwege de meligheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s