Johan Theorin kruipt onder je huid

Naar catalogus
Naar catalogus

Lekker ongemakkelijk word je van deze psychologische thriller.
Kleuterleider Jan Haugen solliciteert naar een baan aan de kleuterschool Het Zonnestraaltje. Het schooltje, met maar weinig kinderen, hoort bij de streng bewaakte psychiatrische gevangenis Sint Patricia, Sint-Psycho in de volksmond. De kinderen zijn van ouders die hier opgesloten zitten. Via een speciale onderaardse gang kunnen ze zo nu en dan hun ouders bezoeken.

Jan Haugen krijgt de baan, hij heeft een persoonlijke reden om hier te werken. Theorin onthult via flashbacks steeds meer uit Johans verleden waardoor een ongemakkelijke spanning onder je huid kruipt. Wat beweegt Haugen en wat beweegt een aantal van zijn collega’s?

Elk moment lijkt het boek te kunnen ontploffen. Gadverderrie denk je zo nu en dan en allemachtig wat een goede schrijver die Theorin. Bedriegelijk simpel geschreven met prachtig uitgewerkte personages. Heel rustig sleurt de schrijver je mee het boek in, in een verhaal dat nog lang niet afgelopen is als je het uit hebt…

Trailer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s