De taarten van Marie

Dit is geen recensie want die worden er al genoeg geschreven. Dit is een blog over een boek waarvan ik denk dat jij het moet lezen. Vooral als jij een vrouw bent van mijn leeftijd. Hoe noemen we dat tegenwoordig: middelbare leeftijd, 40-plus? Een feest van herkenning, helemaal als je van bakken houdt en een puber in huis hebt.

De taarten van Marie
De taarten van Marie

Ik heb zo heerlijk gelachen bij de liefdesperikelen van tandartsassistente Aileen. Ik wilde mijn dochter een stukje voorlezen over Aileen’s eerste seksuele ervaring en kon van de pret niet uit mijn woorden komen. En dan Marie waar het boek over gaat. Ze is tandarts, heeft drie kinderen en een fijne man. Zo eentje die je iedere vrouw gunt. Maar ze heeft ook DE perfecte buurvrouw en dat geeft nogal wat stress. Vooral als je bedenkt dat Marie na het vinden van het beste bakboek aller tijden van plan is om de perfecte cake te bakken. En dat buurvrouw Lucy deze vaardigheden al helemaal perfect beheerst. Tussendoor spelen de problemen van puberzoon Angus, het dreigende ontslag van de echtgenoot en een concurrerende tandartspraktijk. En natuurlijk alle andere zaken waar een werkende moeder tegen aan loopt.
Ik kan nog veel meer vertellen maar doe het niet. Ik zeg alleen nog LEES DIT BOEK en laat weten wat je ervan vond.

2 gedachten over “De taarten van Marie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s