Beleef een spannend avontuur met Kurt Austin

mijnboek
Charis de Chauvigny de Blot

cussler

Heeft u al eens een verhaal van Clive Cussler gelezen? Clive Cussler heeft al meer dan drie miljoen boeken in Nederland en Vlaanderen verkocht. Zelfs op de hoge leeftijd van vierentachtig schrijft hij nog als een trein. Probeer eens een van zijn romans, smaakt het naar meer? In de bibliotheek zijn ruim veertig titels van hem te leen.

Jaren geleden, toen ik nog niet in de bibliotheek werkte, maakte ik voor het eerst kennis met zijn werk. Er zijn verschillende series waarin afwisselend titels verschijnen. Zo zijn er de Dirk Pitt, Dossier Oregon, Isaac Bell en Kurt Austin avonturen. Nog niet zo lang geleden verscheen ‘Zero Hour’ een Kurt Austin avontuur. Heerlijk om zo’n boek dan mee naar huis te nemen en je te laten meeslepen in het verhaal.

Ook dit deel, nummer elf in de serie, staat weer bol van de actie en spanning. Een gekke wetenschapper bedreigd de wereld. Hij wil Tesla’s nulpuntsenergie gebruiken voor kwaadaardige plannen. Het verhaal is met vaart geschreven en de hoofdpersonen krijgen te maken met gevaarlijke situaties, spectaculaire achtervolgingen en bijna onmogelijke ontsnappingen. De schurk van het verhaal is gewetenloos, meedogenloos en heeft de middelen om de situatie naar zijn hand te zetten.
Een levensgevaarlijk avontuur waarbij Kurt, een mix van James Bond, Indiana Jones en MacGyver, alles op alles moet zetten om de wereld te redden.

Hoe het afloopt? Dat zult u toch echt zelf moeten lezen, maar ik kijk uit naar het twaalfde deel!
cussler1

Lees ook het dossier van Hebban over Clive Cussler.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s