Top 3 Pieteke

Altijd lastig een top 5, als alle boeken waar ik over blog absolute toppers zijn, maar ik kan heel goed kiezen en deze 3 zijn echt de allerallermooisten. Het eerste boek: ik ben je niet vergeten is een heerlijk boek voor vrouwen. Maar de bruggenbouwer en de zusterklokken zullen ook mannen aanspreken.

Als ik bij de boeken langs ga waar ik over geblogd heb valt me op dat er dit jaar geen spannende boeken bij zijn. Maar niet getreurd want collega Robert zorgt voor genoeg spanning op ons biebblog. Zo merk ik ook dat mijn smaak door de jaren veranderd van veel spannende boeken naar vaker een psychologische roman. Ik wens je veel leesplezier het komende jaar en ik hoop nog geregeld een blog voor je te schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s