Top 5 Irene

Een top 5 maken van de mooiste boeken waar ik een blog over geschreven heb, wat een onmogelijke opgave is dat zeg! Hoe moet ik nu ooit kiezen uit al die pareltjes die ik door de jaren heen beschreven heb? Ik blog namelijk alleen over de boeken waarvan ik echt onder de indruk ben. Die me alles om me heen laten vergeten, hardop laten lachen of me met een brok mijn keel achterlaten. Maak dan maar eens een keuze…

Wel een ontzettend leuk klusje trouwens, al mijn blogjes nog eens doorlezen. Ik viel van het ene ‘oh ja! ‘ in het andere ‘die was mooi!’ moment. Grappig genoeg kan ik de gevoelens die ik had tijdens het schrijven van die blogs zo weer oproepen. Kun je nagaan hoe lang je kunt nagenieten van goede boeken!

De vijf titels die ik gekozen heb lijken op geen enkele manier op elkaar. Vijf totaal verschillende onderwerpen en evenzoveel verschillende schrijfstijlen. Maar dit zijn toch wel echt de vijf waar ik niet omheen kon. Nog niet gelezen? Gauw doen dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s