Boekenkunst uit Harlingen

Naar aanleiding van de blogpost ‘Verniel eens een boek‘ ontvingen we een reactie van de heer Arend van Dam uit Harlingen. Hij vertelde  al heel wat oude boeken een nieuwe bestemming te hebben gegeven en  stuurde deze foto als voorbeeld:

Theeservies van oude boeken
Theeservies van oude boeken

Wie ook creaties heeft die van of met boeken zijn gemaakt, kan ons blij maken met een of meer foto’s. Stuur ze naar obheerenveen@bsfr.nl en we plaatsen ze op ons blog. Wie weet hebben we binnenkort voldoende materiaal voor een leuke tentoonstelling in de bibliotheek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s