Bereken het zelf!

Gisteren werden de scenario’s bekend, die ambtenaren bedacht hadden om de bezuinigingsdoelstelling van het kabinet te halen. De rillingen liepen mij over de rug, daar word je niet blij van! Meteen begon ik me af te vragen wat het mij zou kosten als ik mijn hypotheek zou moeten omzetten in een annuiteitenhypotheek en hoeveel mijn zoon zou moeten betalen om zijn studentenlening af te lossen. En hoe zit het met mijn pensioen?
Als ik geconfronteerd word met dergelijk vragen, sla ik vaak meteen aan rekenen. Een geweldige website hiervoor is bereken het! Deze website bestaat al tien jaar en levert  82 financiële online berekeningen over sparen, lenen, wonen, werk, pensioen, schenken en ondernemen. U beantwoordt hiermee vragen als:
wat kost mijn auto?
hoe hoog wordt mijn ww-uitkering?
heb ik recht op een gouden handdruk?
hoe lang moet ik sparen?
hoe lang moet ik aflossen?
hoeveel kinderalimentatie moet ik betalen?

Echt een van mijn favoriete websites!

Een gedachte over “Bereken het zelf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s