‘It skouke fan pake…’

Bennie Huisman

Op woensdag 18 mei treed Bennie Huisman op in de bibliotheek van Heerenveen. Zijn literair-muzikale programma heeft als titel ‘It skouke fan pake’. De bekende Heerenveense muzikant, zanger en verhalen verteller gebruikt zijn boeken ‘Lytse histoarje fan langst’ en een biografie over de Makkumer dichter Wibren Altena als uitgangspunt. Hij vertelt en zingt over beide boeken en wordt muzikaal bijgestaan door het koor ‘De Reade Hoeke’. Het belooft een interessante avond te worden.
Bennie Huisman is een uitstekend muzikant en heeft een aantal prachtige cd’s uitgebracht die in de bibliotheek van Heerenveen verkrijgbaar zijn zoals: ‘Lietsjes’ , ‘Waterland’ en ‘Sanfurd’. Daarnaast heeft hij gedichten geschreven en reist hij in de voetsporen van de 19e eeuwse Friese dichter en dokter Eeltje Halbertsma met het boek ‘Eeltsje & ik’
Voor meer informatie over Bennie Huisman kunt u tercht op zijn website

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is € 5,- inclusief koffie of thee. Om zeker te zijn van een kaartje kunt u het beste reserveren. Aanmelden kan via http://www.bibliotheekheerenveen.nl, tel. 0513-626675, via de mail obheerenveen@bsfr.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s