Spannend! En tijdelijk gratis in een app

OvermandIn de app Leesditboek – helaas alleen voor iPad – kun je van een aantal nieuwe boeken de eerste bladzijden lezen. Zo nu en dan zijn er zelfs complete boeken beschikbaar, maar dan voor een beperkte tijd. Wie snel is kan de thriller Overmand van de Nederlandse auteur Anita Terpstra op deze manier gratis lezen, en… nog voordat het in de bibliotheek verkrijgbaar is!

Wie het zonder iPad moet stellen of niet in de gelegenheid is om vóór 15 maart 2013 het boek te lezen kan er ook een leesfragment van downloaden (en het straks lenen in de bibliotheek).

De flaptekst:

De Nederlandse Amy staat op het punt in Alaska een nieuw leven te beginnen. Eindelijk heeft ze ja gezegd tegen het herhaalde huwelijksaanzoek van Leo, en ze lijkt over haar bindingsangst heen. Haar zusje Kirsten is overgekomen voor haar vrijgezellenfeest, maar dan slaat het noodlot toe. Amy wordt buiten het café opgewacht en ontvoerd naar een ondoordringbaar natuurgebied ergens in Alaska. Waarom ze ontvoerd is en door wie blijft voor Amy een raadsel. Kirsten gaat samen met Leo op onderzoek uit en ontdekt gaandeweg dat Leo niet de man is die hij zegt te zijn. Wanhopig probeert ze zijn verleden te ontrafelen, maar dat roept alleen maar meer vragen op. Wie is hij en wat houdt hij verborgen?

Vanuit het perspectief van Amy, maar ook vanuit dat van haar zusje Kirsten maken we een bloedstollende achtervolging mee door de ruige natuur van Alaska. Komt Kirsten op tijd achter de identiteit van de ontvoerder? Overleeft Amy de ontberingen en de waanzin van de ontvoerder? Een echte pageturner!

Anita Terpstra (1974) studeerde journalistiek en kunstgeschiedenis. Haar debuut Nachtvlucht werd genomineerd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Award. Overmand is haar derde boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s