Lachen om Doggo

Mark B. Mills
Mark B. Mills

Na vier jaar is Clara met de Noorderzon vertrokken, samen met haar geloof in engelen en zelfontplooiing. Werkloos en verbijsterd blijft Daniel achter met Doggo, de oerlelijke hond van Clara. Om zijn vastgelopen leven weer in beweging te krijgen, solliciteert Daniel bij een hip reclamebureau. Hij krijgt de baan en gebruikt zijn faam als copywriter om Doggo elke dag mee te mogen nemen naar kantoor. Daar werkt hij samen met Edie, aantrekkelijk, slim en slechts een paar jaar jonger dan Daniel.

Terwijl Doggo de post rondbrengt op kantoor, behalve naar medewerkers waar hij een hekel aan heeft, ontwikkelt zich een vrolijk makend verhaal over familie, kantoorintriges, liefde en de beste slagzin voor een auto.

Mark B. Mills heeft met Wachten op Doggo een heerlijk humoristisch en op een goede manier voorspelbaar boek geschreven, dat zo verfilmd kan worden. Denk aan zo’n Engelse komedie met Hugh Grant in de hoofdrol, maar dan het liefst zonder Hugh Grant.

Na Wij van David Nicholls weer een feelgood uit Engeland. Perfect om te lezen onder de lentezon en bijna een aansporing om een oerlelijke hond aan te schaffen. .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s